eNgagency inngår samarbeid med Trygg handel!

Del denne storyen

Trygg Handel er Norges desidert største og mest aktive aktør som beskytter norsk næringsliv mot svindel. Dersom din bedrift er medlem hos Trygg handel så vil du alltid ha et sikkerhetsnett som hjelper deg med svindelsaker, og andre gode råd innen hvordan å unngå unødige kostnader. De hjelper medlemmene med å bruke sine markedsmidler på en fornuftig måte.

eNgagency var på en businesstur til Thailand i oktober, og hadde avtalt et hyggelig møte med Per Fredrik og Kjetil fra Trygg handel i forkant. Vi hadde jo kjenneskap til Trygg Handel via Kjetil som er salgssjef. Deres hovedkontor er lokalisert i Chon Buri (Thailand), hvor vi fikk bli med på kontoret for å se hvordan de jobbet. En flott gjeng med mennesker som virkelig setter kunden i fokus. De tok oss varmt imot og vi fikk anledning til å bli bedre kjent med alle som jobber der.

Trygg handel hadde behov for å ha en samarbeidspartner på leveranse av nye nettsider og SEO (Søkemotoroptimalisering) til sine medlemmer. Det finnes idag veldig mange bedrifter der ute som ikke har optimale nettsider, i tillegg til at de ikke har skjønt helt fordelene med å jobbe med optimalisering av nettsidene sine for å komme høyre på trefflistene i Google søk. Dette ønsker Trygg handel å gjøre noe med ved å ha eNgagency som sin faste partner på nettopp disse to elementene.

Bilde: Per Fredrik Svedlund, administrerende direktør Trygg Handel

Vi i eNgagency er levende opptatt av at kundene våre skal få den beste servicen uansett om det betyr rask leveranse, kunne kontakte oss når som helst på døgnet i tillegg til å få mest mulig valuta ut av sitt markedsbudsjett. Vår erfaring viser at en kunde blir hos deg i byrået når deres behov er dekket i tillegg til at man har en god kjemi. Dette var nøkkelfaktorer for at Trygg handel ønsket å ha et samarbeide med oss fordi disse verdiene er noe som de selv kjenner seg igjen i.

eNgagency er et lite byrå, og vi har ingen store ambisjoner om å bli de største i landet men heller en av de beste på det vi mener er viktig for små og mellomstore bedrifter. I denne forbindelse er vi stolte over at Trygg handel ønsket å ha med oss som partner og vi ønsker å takke for tilliten.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

________

Vi er et digitalbyrå som jobber med det meste innen digital marketing: NettsiderGoogle adsSEO (Søkemotoroptimalisering)SoME (Sosiale medier)Strategi og rådgivning og Apputvikling.

 

Navid Gondal

Navid Gondal

Daglig leder, gründer og eier