Endelig har vi fått inn Bilkomponenter som kunde

Del denne storyen

Det tok sin tid, men nå er de kunde hos oss!

Sondre Hugaas, eier og daglig leder i Bilkomponenter, er en person vi har kjent i mange år. Han har drevet dette selskapet med største mulige kjærlighet, og utviklet det til en milliobedrift!

Det tok sin tid, men nå er de kunde hos oss!
Sondre Hugaas, eier og daglig leder i Bilkomponenter, er en person vi har kjent i mange år. Han har drevet dette selskapet med største mulige kjærlighet, og utviklet det til en milliobedrift!

Navid, eier og daglig leder i eNgagency, har kjent Sondre og Bilkomponenter i mange år. Mye av årsaken er vår felles interesse for Tesla, og at vi begge er ganske aktive i sosiale medier. Sondre er en dedikert person som virkelig, og da mener vi VIRKELIG, gir sine kunder service. Han er en person med en enorm kompetanse på “dippedutter” til bil, men i de senere årene har han blitt “mannen å gå til” når det gjelder Tesla og elbiler generelt.

Bilkomponenter er selger bilutstyr via nettbutikk og vanlig butikk. De holder til på Kløfta og gjør mye av monteringen i sine flotte store lokaler.


Undertegnede har forsøkt å få Sondre inn som kunde i et par år, men siden vi begge er veldig opptatte mennesker så har det ikke vært stort nok fokus. Vi snakker ofte sammen om vår felles interesse. Men nå har vi bestemt oss, og Sondre inngikk avtale med eNgagency da han har hørt om hvor gode resultater vi har skapt for bl.a Marcusbil og Car Magic. Mange av de kjente influencerene som Bjørn Nyland er ofte innom for å teste nytt utstyr til sine elbiler!

Vi skal hjelpe Bilkomponenter med hele den digitale reisen som inneholder følgende grener:

  • Google Ads
  • FB Ads
  • Content marketing
  • SEO (Søkemotoroptimalisering)
  • Rådgivning

Vi gleder oss veldig til dette og ser frem imot et langt og hyggelig samarbeide! Velkommen Sondre!

Navid valgte å starte eget byrå for å ha 100% ledelse, styring og kontroll. Med sin lange utdannelse, erfaring fra byråverden og generell tyngde som person så har eNgagency en målsetting om å ha få men solide kunder som vi kan ha et tett og godt samarbeide med. Våre kunder setter pris på at vi er raske på ballen når vi får et oppdrag, og våre kunder skal føle seg prioritert og håndtert på en smidig og god måte.

Mange av våre kunder har fuglt oss i 8-10 år, og vi er blitt personlige venner. Kreativitet i samspill med effektivitet og lojalitet fra våre kunder har vist seg å være en suksessfaktor.

Dersom du føler du passer inn en beskrivelsen og liker måten vi jobber på så vil vi gjerne høre fra deg.

________

Vi er et digitalbyrå som jobber med det meste innen digital marketing: NettsiderGoogle adsSEO (Søkemotoroptimalisering)SoME (Sosiale medier)Strategi og rådgivning og Apputvikling.

Picture of Navid Gondal

Navid Gondal

Daglig leder, gründer og eier