SEO-Søkemotor Optimalisering

Øk din synlighet på nettet med SEO-ekspert
Søkemotoroptimalisering

Å komme høyest mulig opp i søkeresultet når noen gjør et søk som er relevant for din bedrift er viktig.

Det organiske søkeresultatet i Google (og andre søkemotorer som Bing) er ofte det som konverterer best for din bedrift. Kundene “overser” de 4 betalte annonseplassene i søkeresultatet. Vi mennesker liker ikke “å bli solgt til”, så vi stoler ofte mer på det som søkemotorer viser som “organisk treff”. Hvordan kan man komme høyt opp der?

Ulike studier er blitt gjort på hvor mange som velger å klikke på en betalt annonse øverst i motsetning til klikk på resultatene i den organiske trefflisten.

Studiene viser at over 70% velger å se forbi betalte annonser, og stoler mer på resultatet som dukker opp i det organiske treffet. Trafikk fra organisk er uhyre viktig kilde for businness og bør være en del av din bedrift sin digitale strategi.

Dette er et fagområde som mange byråer jobber med, men desverre ikke så mange som behersker godt nok. Å velge en riktig SEO partner er uhyre viktig, da dette resultater fra SEO arbeidet er tidskrevende og ikke kommer over natten. Vi ser gang på gang at resultatet av SEO arbeide tar tid, og noen ganger må man jobbe beinhardt i 3-6 måneder før man ser at nettsiden begynner å rangere høyere. Dersom noen andre byråer sier noe annet så lyver de.

Vår SEO spesialist lever og ånder fagfeltet. Teknologi og søkemotorenes algoritmer endrer seg raskt, og vår jobb er å følge med på alt dette, slik at våre kunder har ekspertise til fingerspissene når de jobber med oss.

Vi har erfart at Google kan endre sine kriterier og algoritmer uten noen som helst forvarsel. Vår SEO spesialist følger med på dette kontinuerlig. Man må være tilstede i viktige forumer, og følge godt med.

Det handler ikke om å jobbe MOT Google, men MED Google. Følger man kriterier/algoritmer og reglene de har satt så vil man få best mulig resultat.

Det finnes blackhat byråer og whitehat byråer. Whitehat byråer er de som jobber 100% i tråd med god skikk og søkemotorene sine kriterier og regler. Vi anser oss som et 100% whitehat byrå!