Samarbeids partnere

eNgagency er et byrå med fokus på digital marketing. Ofte ønsker våre kunder tjenester relatert til dette i markedsføringsøyemed. Vi har samarbeid med flere andre selskaper slik at vi kan levere en komplett løsning. Les nedenfor om våre samarbeidspartnere.

Mitt navn er Philip. Jeg jobber som videograf, innholdsprodusent og har regi rollen på produksjoner for We Prod. 

We Prod er et produksjonsselskap. Vårt hovedfokus er å etablere solide kundeforhold, bidra mer omfattende til leveransene ved å dekke alt fra konseptutvikling til produksjon og etterarbeid.

Vi tilbyr blant annet:

– Sponsorinnhold på eventer
– Reklamefilmer for bedrifter
– Innhold for sosiale medier

Mine primære arbeidsoppgaver inkluderer å filme og ta bilder på produksjoner, utvikle konsepter for reklamer og innoldsproduksjon, samt å være kreativ leder og regissør på opptak. Det er viktig for meg å være involvert tidlig i idéprosessen, helt frem til gjennomføringen. Nettverksbygging er svært viktig for meg. En av mine styrker er å sørge for at intervjuobjekter og samarbeidspartnere er komfortable under produksjonen og gjennom hele leveransen. Jeg er opptatt av å være effektiv, uten at det går ut over kvaliteten.

Med min erfaring og kompetanse ønsker jeg å inspirere mennesker i mitt nettverk, og dele nyttige tips innen mitt fagfelt som filmprodusent, samt andre relevante temaer for We Prod. Jeg vil også inspirere med mine personlige egenskaper. Jeg ser for meg å bruke LinkedIn for sosialt salg og nettverksbygging.
Målgruppen jeg ønsker å nå er beslutningstakere i potensielle samarbeidsbedrifter, bransjekolleger, samt unge og lovende videografer og filmprodusenter.