Sosiale Medier

Facebook-annonser
Sosiale Medier

SoMe/Sosiale Medier. Fallgruvene er store, men mulighetene er enda større!

Sosiale medier endrer seg raskt, og det kommer stadig vekk nye kanaler som blir populære “over natta”. Det er ikke alle sosiale medie kanaler som er viktig for din bedrift, men man må uansett ha en våken tilnærming til utvelgelsesprosessen. Algoritmer oppdateres, brukerne bytter plattformer, nye muligheter/funksjoner dukker opp. Alt dette gjør det vanskelig å bygge opp en lojal følgergruppe.

Uansett hvordan man vrir og vender på det, så lever vi i en sosial verden online, og bedrifter må holde følge. Når man jobber med branding, innhold og riktig strategi på de riktige sosiale medier kanalene så kan dette være en arena for enorme mulighet for vekst.

eNgagency er ikke bare et byrå som har fokus på SoMe, men vi kan implementere SoMe strategi inn i hele kanalmiksen for våre kunder. Vi jobber med enormt kompetente mennesker og interesse for sosiale medier. Både i form av content marketing, og betalt annonsering, design og utviklere. eNgagency leverer godt gjennomtenkte strategier slik at våre kunder kan utnytte seg av mulighetene i SoMe på en kostnadseffektiv og engasjerende måte!

Mange bedrifter bruker sosiale medier på en god måte, men vi tør samtidig påstå at de aller fleste ikke bruker sosiale medier på riktig måte, og har heller ikke hentet ut det fulle potensialet i hva man kan få ut av en god SoMe strategi og utførelse.