Nettsider og Webutvikling

webdesign i Oslo
Webutvikling

Nettsiden til din bedrift er ansiktet utad på nett, og butikkvinduet ditt.

Uansett hvilken digital strategi du velger, så vil trafikken til nettsiden din være et av de viktigste elementene. Idag handler det ikke lenger om din bedrift har nettside eller ikke, men om nettsiden din appelerer til dine potensielle kunder.

  • Er nettsiden din godt designet med tanke på UX (User experience)?
  • Er den enkel å navigere i? Finner kundene informasjonen DU vil at de skal finne enkelt?
  • Er nettsiden mobil og pad tilpasset?
  • Er nettsiden rask nok?
  • Har nettsiden din SSL sertifikat?

Det er veldig mange ting man må tenke på når man lager en nettside. En nettside er mer enn bare en nettside. Man må ha nøye gjennomtenkt målsetting med hva nettsiden skal gjøre for bedriften, definere målgruppen, finne frem til et design som appellerer til målgruppen. Nettsiden skal gjøre det enkelt for brukeren å gjøre den ønskede handlingen.

eNgagency jobber på WordPress, som er en av verdens største CMS plattform for nettsider. Men vi har kompetanse til å skreddersy spesialkodet nettside med våre samarbeidspartnere ved behov. Ingen nettsideprosjekter er for små

Nettsiden trenger ofte redesign slik at det passer til fom/farge som passer med “tiden”. Å ha en nettside som ikke har vært oppdatert på lang tid er uheldig.

Vi vet også at kundene kan se på redesign/ny nettside som en utfordrende oppgave som de unngår, men ikke vær redd fordi vi har lang erfaring med å gjennomføre slike prosjekter på en engasjerende og smidig måte.

Vi har dyktige webdesignere og webutviklere som kan hjelpe din bedrift med å produsere en flott nettside som hjelper deres bedrift med å nå målene

La oss starte prosjektet med din nettside idag!