Content Marketing

Styrk merkevaren din med ekspertinnholdsmarkedsføring
Innholdsmarkedsføring

Få ditt innhold/content til å gjøre en forskjell for bedriften din!

Man skal ikke surfe lenge på nett før man merker at man blir bombardert av innhold, enten det er på Youtube, Facebook eller andre sosiale medier. Har du noen gang tenkt på hvorfor du vier din dyrbare tid til noe, og overser andre ting på nett?

Vi i eNgagency ser veldig ofte at viktige budskap ikke når frem, eller får den oppmerksomheten det fortjener. Årsaken er ikke nødvendigvis at det er dårlig budskap, men det pakkes inn og presenteres på en lite tiltrekkende måte.

Om innholdet du publiserer skal ha suksess så kreves smidighet, strategi, villighet til å gi verdi, og ikke minst utholdenhet!

Content marketing handler om å få frem ditt budskap slik at det gir mottakeren en eller annen verdi. Det er viktig å alltid tenke på mottakeren, hvem det er, hvilken situasjon vedkommende befinner seg i, hvilken kanal du presenterer budskapet ditt og til hvilken tid.

Vi i eNgagency kan hjelpe deg med å være kreative når det kommer til kreativt og gjennomtenkt innholdsarbeide, innhold som ressonerer med dine potensielle kunder. Våre tjenester innen innholdsmarkedsføring (content marketing) starter alltid med en god strategi, og en god definering av målgruppen. Har man dette definert så må man tilpasse innholdet i forhold til hvilken kanal på sosiale medier man ønsker å bruke.

Si det riktige, på riktig måte i riktig kanal så kan vi love deg suksess.

Godt innhold er ofte veldig undervurdert. Innholdsmarkedsføring og når det blir brukt riktig kan det bringe kvalifiserte kjøpere til deg, hjelpe deg med konverteringer samtidig som det gir god branding, og kan levere verdi i mange år.