God morgen eNgagency

Del denne storyen

Lets GOOO! Si god morgen til eNgagency!

Fra 1 august er vi igang med eNgagency. Dette er et nytt digitalbyrå, men digital marketing er ikke noe nyhet for oss. Med oss har vi mange MANGE års erfaring innen fagfeltet! Les mer om reisen hit..

Navid Gondal er 100% eier, gründer og daglig leder i eNgagency. Etter 15 år i byråverden og med sin unike bakgrunn startet han dette selskapet. For ca 2 år siden var han med å starte et byrå ved navn Benchmark Performance med 2 partnere. Det var en utrolig spennende og suksessfull reise, hvor byrået leverte omlag 4.5 millioner i omsetning med et overskudd på nesten 600.000,- i 2020. Vi partnere skilles som venner. Selvom noen dører lukkes, så åpner mange andre seg, og eNgagency har en spennende og inspirerende tid i møte.

eNgagency har inngått et hyggelig samarbeide med to andre selskaper, Visana AS og Qwerty AS. Visana er et high-end IT selskap som jobber med tunge IT løsninger og Qwerty driver med innhldsproduksjon (foto/film). Vi kommer til å sitte i et kontorfellesskap. Vi har funnet flotte lokaler som vi leier av et anerkjent og stort byrå som heter Creative Heads i Lillestrøm (Hvam, ved Olavsgaard hotel).

Navid valgte å starte eget byrå for å ha 100% ledelse, styring og kontroll. Med sin lange utdannelse, erfaring fra byråverden og generell tyngde som person så har eNgagency en målsetting om å ha få men solide kunder som vi kan ha et tett og godt samarbeide med. Våre kunder setter pris på at vi er raske på ballen når vi får et oppdrag, og våre kunder skal føle seg prioritert og håndtert på en smidig og god måte.

Mange av våre kunder har fult oss i 8-10 år, og vi er blitt personlige venner. Kreativitet i samspill med effektivitet og lojalitet fra våre kunder har vist seg å være en suksessfaktor.

Dersom du føler du passer inn en beskrivelsen og lliker måten vi jobber på så vil vi gjerne høre fra deg.

________

Vi er et digitalbyrå som jobber med det meste innen digital marketing: NettsiderGoogle adsSEO (Søkemotoroptimalisering)SoME (Sosiale medier)Strategi og rådgivning og Apputvikling.

Picture of Navid Gondal

Navid Gondal

Daglig leder, gründer og eier