Si hei til vår nye forretningsutvikler, Khurram!

Del denne storyen

Vi har gleden av å informere om at eNgagency har ansatt Khurram Afzal på fulltid hos oss som forretningsutvikler.

eNgagency har hatt et stort ønske om å ansette en ny forretningsutvikler, men det er ikke lett å finne gode mennesker. Khurram Afzal er en som har jobbet mange år med Navid Gondal, som er daglig leder, i Eniro Norge. De kjenner hverandre også veldig godt på privaten. Dette er en ansettelse som som har vært snakket om i minst 1 år, og derfor gleder det oss enormt å endelig få inn denne personen.

Khurram er 43 år gammel, født i Norge og bosatt i Oslo. Dette er en av de absolutt dyktigste selgerne Eniro Norge har hatt gjennom tidene. Han besitter også ledererfaring fra Gulesider. Godt humør, inspirerende tilstedeværelse, kompetanse på salgsfaget er fantastiske ferdigheter vi setter enormt pris på å ha med oss inn i fremtiden.

eNgagency har ingen store ambisjoner om å bli et “stort” byrå, vi har ambisjoner om å være et lite byrå som har veldig tett forhold med våre kunder. Målet for Khurram er å opparbeide seg kompetanse på digital markedsføring den første tiden og så bygge opp en portefølje med kunder som han skal håndtere sammen med vårt eminente utviklerteam.

Vi er allerede godt igang og vi gleder oss veldig til fortsettelsen med Khurram på lag!

________

Vi er et digitalbyrå som jobber med det meste innen digital marketing: NettsiderGoogle adsSEO (Søkemotoroptimalisering)SoME (Sosiale medier)Strategi og rådgivning og Apputvikling.

Picture of Navid Gondal

Navid Gondal

Daglig leder, gründer og eier