Vi må dessverre si stopp!

red and white stop signage

Del denne storyen

eNgagency ble født 1 august 2021, og gikk en spennende tid i møte. Planene var store, men ikke uoverkommelige. Målet var å ha en solid kundeportefølje, ikke for mange men gode stabile og solide kunder. Det tar ofte tid å onboarde ny kunde, bli godt kjent med kunden og ikke minst få til gode resultater med kunden. Det føler vi at vi har fått til men desverre så må vi nå si stopp!

man standing while wearing black jacket

Vi sier stopp til å ta inn nye kunder i en liten tid fremover. Dette er for å ikke forringe kvaliteten og kundeopplevelsen vi har gjort våre kunder vant til å ha med oss. Flere av våre kunder sier at de faktisk ikke klarer å tenke seg til å noen gang bytte byrå med bakgrunn i den får servicen de får fra oss, uansett om det er kl. 07 på morgenen eller om det er kl 01 på lørdag natt. Det at en kunde føler at de har et byrå som ivaretar deres interesser og at de har et byrå som er tilgjengelig når det trengs, er et av de viktigste argumentene for våre kunder å blir hos oss.

Navid Gondal, daglig leder og eier, sier at kommunikasjon og kjemi med kundene er hjørnestein i ethvert kundeforhold vi har. Relasjonen som er skapt gir oss tillit, begge veier.

Når Navid sier at det er kundestopp, så er det ment i aller beste øyemed. Vi ønsker ikke å forringe kvaliteten på bekostning av vekst. eNgagency ønsker å ivareta våre eksisterende kunder på den beste mulige måten. Vi ønsker å vokse organisk, stabilt og kontrollert. Vi mer enn doblet omsetningen fra 2021 til 2022, og slik året har startet så kommer vi til å øke omsetning 2023 med ca. 20-30%.

Vårt eminente utviklerteam har blitt fantastisk flinke på raske leveranser av høy kvalitet. Vi jobber med mange nye websideprosjekter akkurat nå, og SEO tjenesten er noe av det vi bruker mest tid på. Å finne gode utviklere er heller ikke enkelt, så all vekst må gjøres kontrollert for vårt selskap.

Med vår nye ansettelse av Khurram som forretningsutvikler så er vi i ferd med å vokse og det er viktig for eNgagency at dette kan gjøres kontrollert. Derfor er det med tungt hjerte vi må si nei til nye kunder i noen måneder fremover, helt til vi har fått onboardet de nye kundene hos oss. Men vi har en venteliste, så ikke nøl med å ta kontakt så lover vi å gi deg en pekepinn på når du kan forvente å få komme inn som kunde hos oss, om det tar 3 eller 6 mnd, så skal vi nok finne plass til deg.

________

Vi er et digitalbyrå som jobber med det meste innen digital marketing: NettsiderGoogle adsSEO (Søkemotoroptimalisering)SoME (Sosiale medier)Strategi og rådgivning og Apputvikling.

Navid Gondal

Navid Gondal

Daglig leder, gründer og eier